dimarts, 14 de desembre del 2010

Campanyes solidàries


Campanyes de solidaritat al nostre col·le
Estimades famílies:
La solidaritat és un dels valors educatius que en el nostre col·legi considerem fonamental. Així ho fem present en les nostres aules, i valorem que una pràctica constant tots els cursos és el recolzament a campanyes de solidaritat. Són moltes les propostes que ens arriben, i procurem que no s’acumulen per tal de no sobrepassar les nostres possibilitats (del col·legi i de les nostres famílies). En aquest mes de desembre, de forma excepcional anem a dinamitzar dues campanyes al temps, perquè estan dinamitzades per dos col·lectius que treballen en el nostre poble:
- La campanya del Kilo organitzada per Càritas.
- La col·laboració amb la replega d’aliments i material escolar + 1 euro, per als campaments de refugiats del Sahara (organitzada per APAHU).
Veureu en l’entrada de l’edifici la senyalització de dos espais, per tal que sigau vosaltres qui distribuïu la vostra aportació, que us animem a fer-la. Col·laborar en l’ajuda ens situa en la cadena de construcció d’un món millor per a totes i tots.
Campanya de col·laboració del col·legi “ Jaume I”
amb l’Associació Humanitària de Paiporta “APAHU”
Estimades famílies:
Un any més l’Associació Humanitària de Paiporta “APAHU” torna a posar en marxa “La Caravana d’Ajuda Humanitària” amb la destinació als Campaments de Refugiats del Sahara”.
En aquests Campaments de Refugiats viuen més de 160.000 Saharauis.
Nosaltres des del col·legi volem col·laborar en aquesta Caravana. Es replega: ARRÒS, LLENTILLES, OLI, SUCRE, ALIMENTS QUE NO CADUQUEN al menys en un any, MATERIAL ESCOLAR. És important que cap envàs siga de vidre, per a evitar trencaments en el transport.
Aquest any us demanem també que acompanyeu el Kg amb 1 euro, per tal de col·laborar en la compra dels camions que duen els aliments als Campaments.
Com sempre, moltes gràcies per la vostra col·laboració!
Càritas
L’associació de Càritas del nostre poble ens convoca, com tots els mesos de desembre, a col·laborar en l’ajuda a persones properes a nosaltres que no disposen de recursos. Aporta un kilo d’aliments que no caduquen i col·labora.