dilluns, 8 d’octubre del 2012

Jornada de convivència

L'alumnat de 4rt hem fet una jornada de convivència amb pares i mares pel llit del Túria. Ha estat força bé perquè al voltant de 32 pares a l'anada i 34 a la tornada i i tres mestres, hem fet una passejada pels jardins del riu. Hem anat en metro i hem baixat a L'Albereda. Des d'allí hem anat als jardins de Vivers on hem tingut una parada informativa, hem esmorzat i la primera sessió de jocs. Desprès s'hem aturat al bosc dels arbres botella, de la llana o científicament, chorísies, on ens han explicat coses al voltant d'aquesta classe d'arbres, a més de l'origen dels jardins del Túria. La segona parada informativa ha estat entre el pont de les Flors i el de la Mar. És a dir, història entre el present i el passat. Hem fet altra sessió de jocs. Al Palau de la Música, hem fet altra aturada informativa i de jocs populars. Finalment, abans de dinar, hem fet la quarta i darrera sessió de jocs.
Hem arribat al Gulliver on hem dinat en les taules que hi  ha abans d'entrar-hi. Desprès, hem disposat de temps lliure per jugar en els tobogans gegants del parc. Cap a les 15:10 s'hem asserenat i asseguts hem començat a pintar uns dibuixos al voltant del 9 d'Octubre que celebrarem demà. No hem tingut temps d'acabar-ho, ja ho farem a l'escola.
Hem alçat el "campament" i xino, xano, hem tornat cap a l'estació del metro de l'Albereda on hem pujat, convenientment escortats pels pares i mares que han col·laborat en l'eixida.
Ho hem passat d'allò més bé. Hem practicat jocs populars: corda, goma, mocador i cementeri. Hem après coses sobre el parc del Riu, els jardins del Real, el Palau de la Música, el arbres botella... pero sobretot, hem gaudit d'un dia fantàstic de convivència.