dijous, 22 de novembre del 2012

El Geperut de Notre Dame



Els companys del Segon Cicle hem assistit al teatre Escalante per veure “El geperut de Notre Dame”. L'espectacle està basat en la novel·la romàntica de Víctor Hugo i transformat en un musical amb cançons, actors i titelles que ens han fet reviure la història de Quasimodo, Esmeralda, el capità Febo, Clopin i, per suposat, el dolent Follo.
París, la catedral de Notre Dame, els bons sentiments, la solidaritat, el respecte a la diferència, l'amor... són els protagonistes de la història.
Ens ha agradat molt l'escenografia, la música, el treball actoral, el vestuari... encara que hem trobat a faltar una dicció més clara per part d'alguns personatges i una megafonia realment audible als lloc més llunyans de l'escenari. Nosaltres estàvem al primer pis i en ocasions s'ens perdien fragments de diàleg i la visió d'algunes escenes.
Desprès hem esmorzat a la plaça de la Verge. Feia una temperatura fantàstica. Estava plena de turistes en mànega curta. Hem jugat amb les colomes que ens envoltaven per tot arreu.
Ho hem passat molt bé.