diumenge, 15 de febrer del 2015

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES MENJADOR ESCOLAR

          Com ja us anunciàrem l'Equip de Menjador ha encetat un conjunt d'activitats complementàries per als comensals del Jaume. L'Equip d'Educadores tant d'Infantil com de Primària, està desenvolupant unes activitats complementàries, amb la finalitat d'enriquir de forma lúdica i educativa el temps abans i després de dinar. Aquestes activitats voluntàries són conduïdes per les educadores, comptant amb la col·laboració de l'empresa del menjador, COLEVISA.

Són activitats diverses que es duen a cap abans i després del temps de dinar. Així s'han confeccionat Murals referents a les dates Commemoratives que celebrem al col·le, com ara el "Dia de la Pau", "Carnestoltes",...; activitats esportives, tallers de plàstica, de ball, de cinema, de relaxació, de jocs per als més menuts.

D'aquesta manera , l'equip de Menjador del Jaume, a més de contribuir a treballar els hàbits d'alimentació, d'higiene i de convivència, en la mesura en que proporciona el menjar principal del dia, ofereix la realització d'activitats prèvies i/o posteriors al dinar que són programades i planificades entre les que COLEVISA ens ofereix i les que tot l'equip de personal del menjador del Jaume prepara.

Ací en va una mostra