dimecres, 18 de febrer del 2015

TALLER EDUCACIÓ VIAL

          Dimarts 17 de febrer del 2015 l'alumnat dels dos nivells de Tercer de Primària hem participat junt a les nostres tutores i la mestra d'Educació Física en un Taller d'Educació Vial que ens va oferir la Policia Local de Paiporta amb col·laboració de la Direcció General de Tràfic.

          Hem eixit des de l'escola cap al Poliesportiu amb les nostres bicis acompanyats per Protecció Civil. Quan hem arribat hi havia un Circuït muntat amb senyals, semàfors,...Una policia local i un parell de persones més ens han repassat els principals senyals de tràfic i el seu significat. Després hem circulat, amb les nostres bicis per aquest, com a bons ciclistes, respectant els senyals i aplicant les normes de tràfic. També ens han donat alguns consells per a quan circulem per la via pública ja que comporta més perill que fer-ho en un circuit tancat.

          A la tornada també hem estat acompanyats per Protecció Civil.

          Hem passat una bona estona a més d'aprendre a circular intentant prevenir accidents complint les normes.

         Agraïm l'ajuda prestada tant per la Policia Local com per Protecció Civil, han sigut molt amables, i esperem tornar a repetir aquesta activitat si existeix la possibilitat.