dilluns, 24 de novembre del 2014

DUES BONES NOTÍCIES DEL NOSTRE MENJADOR.

          Comencem amb una molt important: 

        Passat dijous i divendres 21 i 22 de novembre, al nostre Centre, L'Equip  d'Educadores de Menjador del Jaume, junt amb altres educadores d'altres centres, assistiren a unes JORNADES de FORMACIÓ , al voltant de dos temes, un d'ells sobre "Com Contar Històries, contes i narracions a les xiquetes i xiquets". 
         L'altre tema de treball era sobre "Les Bones Maneres a la Taula".
      Es tracta de potenciar i continuar amb la ja reconeguda trajectòria de Formació del nostre Equip d'Educadores de Menjador per tal de seguir donant la qualitat de Servei que caracteritza el nostre Menjador. 
         La formació ha estat a càrrec de l'empresa COLEVISA.

        La segona Bona Notícia és que el proper dijous 27 de novembre. Les i els comensals del Menjador del Jaume, gaudiran d'un menú especial " Una Jornada Gastronòmica Ovolactovegetariana de producció Ecològica". El menú constarà de : 
- Tomata amb formatge valencià de tovallola.
- Mini tostades de humus
- Espaguettis amb Juliana de verdures ( carlota, all porro, carabasseta i ceba).
- Creïlles amb ous trencats.
- Mandarina