divendres, 28 de novembre del 2014

XIQUETES I XIQUETS,... ESTIMAT PÚBLIC!. BENVINGUDES I BENVINGUTS A COMPARTIR EL NOSTRE TEATRE

TEATRE JAUME I MENJADOR ESCOLAR.
PAIPORTA JAUME I . 28 DE NOVEMBRE 2014.
FILA 6. BUTACA 3.
PRODUCCIONS COLEVISA

Quina aventura que és el teatre , veritat?,...

          Avui hem viscut el plaer de fer una Escola que es sosté en un esperit obert i de col·laboració i aprenentatge en el nostre Menjador del Jaume.
          Carmen i Greta, dues artístes que en aquestos moments estan treballant en l'empresa COLEVISA, entre d'altres projectes que duen entre mans, ens han oferit un Magnífic espectacle sobre la "Salut Bucodental".

          En primer lloc , l'alumnat comensal de tercer fins a sisé de Primària, ha gaudit de les aventures de "Burbuja i Piruleta". Després hem fet un concurs de SABER, sobre "Salut Bucodental" i hem participat per Equips de Nivell. TOTES I TOTS HEM ESTAT GUANYADORES I GUANYADORS!!!.Hem acabat la nostra Festa amb Jocs i Balls en el nostre pati.

          Després ha estat el torn de les menudetes i menudets d'Infantil 3 anys, 4 anys , 5 anys i dels "Majors", primer i segon de Primària. Resulta que: " Burbuja", no sabia rentar-se les dents ...  i clar, la seua amiga "Piruleta ",... li ensenya,...,. però amb un truco de MÀGIA.
          Al final, amb l'ajuda de les xiquetes i xiquetes i  "Piruleta", "Burbuja" aconsegueix enviar la carta al " Ratoncito Pérez" per a que li porte un raspall de dents.

         La representació ha acabat amb Jocs i Balls al nostre pati, amb el Suport, com sempre del nostre Fantàstic Equip d'Educadores de Menjador.

          Amb aquest tipus d'activitat volem compartir el nostre creixement personal  i sentir      l' Alegria en el nostre temps en el Col·le.
Enhorabona Equip de Menjador del Jaume !!!

Gràcies COLEVISA!!!

I per a mostra, unes quantes fotos