diumenge, 3 de maig del 2015

Activitats Complementàries Menjador Jaume

          Com ja sabem, el Menjador del Jaume contribueix a treballar els hàbits educatius relacionats amb l'alimentació, així al proporcionar el menjar principal del dia, potencia la creació i consolidació d'hàbits alimentaris, d'higiene, de convivència,...Però a més l'Equip Directiu de Menjador, junt al Equip Estable de Educadores de Menjador, planifiquem i portem a terme, activitats complementàries en els períodes previs i posterior al dinar.

        Aquestes activitats són una combinació entre les que l'Empresa COLEVISA ens ofereix i les que programem nosaltres: esport, teatre,tallers de plàstica, de cinema, de relaxació, jocs de dramatització per als més menuts, cançons, ball,realització de murals relacionats amb les dates commemoratives del centre, Dia de la Pau, Carnestoltes, etc. 

            Així donem un servei de Qualitat. Mes enllà de les Tasques  que vertebren  el Temps de Menjador:  de crear i fomentar hàbits alimentaris,hàbits  d'higiene abans, en  i després de dinar, Resolució positiva de possibles conflictes de convivència, observacions que es traslladen a les famílies, Butlletí informatiu trimestral on es valora el progrés en l'adquisició d'hàbits, etc, L'alumnat comensal realitza activitats complementàries amb la finalitat d'enriquir de forma lúdica i educativa, el temps de Menjador. Aquestes activitats voluntàries són conduïdes pel nostre equip d'Educadores comptant amb la col·laboració de l'empresa COLEVISA.

Moltes Gràcies!!!

Ací va una xicoteta mostra, com la que ja vérem el passat més de febrer.