diumenge, 3 de maig del 2015

Infantil 5 anys A en Àfrica

          També la vesprada de dimarts 28 d'abril, 3 famílies de la classe d'Infantil 5 anys A, vingueren a classe a fer un taller sobre Àfrica, dintre del Projecte "La volta al Món", que estem fent les classes dels "Rodamons" i dels "Viatgers", sota la Direcció Pedagògica de les nostres Mestres, Lola Soriano i Carmina Navarro.

         Van començar contant dos contes sobre Àfrica alhora que veiem paisatges típics, animals, tribus, el "Kilimanjaro", curiositats sobre aquest sorprenent continent,... Tot açò alhora que escoltàvem música africana, el seu increïble ritme, el jocs melòdics de les veus,... A més les famílies han vingut vestides i maquillades d'acord amb la cultura africana.
         Després , cada xiqueta i xiquet,hem construït un vaixell africà amb pals , palets de polo i una vetla , l'hem decorat i ha quedat " molt xulet"!!!
          Per últim les famílies ens han regalat unes galetes boníssimes amb les formes dels animals de la selva: lleons, girafes, zebres,..., embolicades en una bosseta i amb un iman de nevera. Les galetes han estat fetes també per les famílies!!!!.

Gràcies per la vostra dedicació i esforç. Així fem l'Escola que volem.
Moltes Gràcies!!!!